Training pentru Organizatii

Oferta noastra de programe de training pentru Organizatii este:

- training pentru imbunatatire a relatiei de cuplu a angajatilor;

- training pentru Incurajarea Grupului;

- training de indrumare si educatie parentala;

- training de Identitatea de gen (cum ne-am format convingerile de baza legate de indentiatea noastra sexuala);

- Training "Constelatia familiei si conexiunea sa cu locul de munca''

- Training "Numarul 1 Prioritar in relatiile profesionale'';

- Training de Amintiri Timpurii si interpretarea lor in sensul depistarii vocatiei profesionale''

Incercarea rezolvarii problemelor de la locul de munca presupune:

- intelegerea logicii private si a scopurilor fiecarui individ in parte si a scopului grupului in totalitatea sa;

- invatarea metodelor de incurajarea a fiecarui membru in parte si a grupului in totalitatea sa; dand dovada de rabdare se incearca castigarea cooperarii si a implicarii; cea mai buna incurajare este sa stii ca apartii si contribui si ca apartii unui grup care lucreaza pentru scopuri comune.

- utilizarea de tehnici care sa ajute la cresterea interesului social si a sentimentului de comuniune sociala;

- rezolutia privind conflictul;

- intelegerea modului in care stilul vietii ( ex. patternurile constelatiei familiale, tipurile, valorile morale, credintele si scopurile) afecteaza relatiile interpersonale de la locul de munca.

Putem spune ca problemele la locul de munca au la baza interesul social scazut si tendinta de a privi relatiile pe verticala sau de pe pozitia de superioritate-inferiorioritate. Problemele la locul de munca pot aparea atunci cand cel aflat pe o pozitie de inferioritate psihologica nu mai doreste sa ramana in aceasta pozitie. Oamenii doresc sa simta ca apartin , ca semnifica ceva pentru ceilalti , ca sunt importanti. Cand cineva nu simte ca apartine, intreaga sa miscare este indreptata spre a obtine acest sentiment de apartenenta. Cu cat simtim mai mult ca apartinem cu atat mai mult intreaga noastra energie este indreptata spre contributie. Cu cat simtim mai mult ca nu apartinem si ca nu suntem semnificativi pentru ceilalti cu atat mai mult intreaga noastra energie este indreptata impotriva contribuirii.

Carui tip de management ii faceti fata in acest moment?

Stilul autocratic- ordine fara libertate- ,,Stai in conditiile impuse de mine sau pleci'' daca nu-ti convine pleci'' Faci cum iti spun eu''

Stilul Laises faire- libertate fara ordine- fiecare face ce vrea sau ce simte sa faca, fara sa dea atentiei consecintelor sau fara sa urmareasca in ce mod afecteaza comportamentul sau pe colegul/colega sa, sau organizatia in totalitatea sa.

Stilul democratic - libertate in anumite limite -implica luarea deciziilor impreuna, implementarea unui climat de armonie si cooperare, respect mutual. Mesajul transmis este: ,, Suntem impreuna pentru un scop comun. Suntem un grup in care fiecare individ in parte doreste sa contribuie. Actiunile noastre au ca scop comun imbunatatirea calitatii vietii grupului si deci a fiecarui individ in parte. Fiecare dintre noi este un membru important ai grupului, si tocmai de aceea, cand dorim sa imbunatatim caltatea grupului, dorim sa dam atentie fiecarui individ in parte si grupului in totalitatea sa. Nu este unul sau celalalt, nici individ versus grup sau grup versus individ. Dorim sa crestem bunastarea tuturor. Muncim pentru un scop comun. Astfel vom munci intr-un climat si o atmosfera placuta''.

inapoi la servicii